Gani ÖZBEK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Gani ÖZBEK, 1983 yılında Adana´da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya Ereğli´de tamamladıktan sonra 2005 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl ilk görev yeri olan Adıyaman Gerger Güzelsu İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2010 yılında Ümraniye İlkokulu´na atandı. Ümraniye´de İnkılap İlkokulu, Bilge Soyak İlk/Ortaokulu, Teletaş İlkokulu´nda Okul Müdürü, Hasan Özaydın İlkokulu´nda Kurucu Müdür olarak görevler yaptı. 2019 Ekim ayında Yenidoğan İlk/Ortaokulu´na ve 2019 Kasım ayından itibaren Yenidoğan İlkokulu´nun kapatılmasıyla birlikte okulumuza Okul Müdürü olarak atandı. 2022 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi "Eğitim Kurumları İşletmeciliği" programından yüksek lisansını tamamlayarak mezun olan Gani ÖZBEK´in ulusal ve uluslararası eğitim dergilerinde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

(216) 629 8574 Eposta